Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2013. gada 18. decembris

piektdiena, 2013. gada 6. decembris

Bibliotēkā pirmssvētku grāmatprieks!

Gaidot svētkus, bibliotēka aicina visus atrast kādu jauku grāmatu, kas dāvātu dvēselei mieru, sirdij - prieku, prātam - asumu. Paskaties, varbūt bibliotēkas jaunajos grāmatpriekos ir tieši tava grāmata!

trešdiena, 2013. gada 4. decembris

Mirdzi, Ziemassvētku zvaigzne!

Nedēļas sākumā bibliotēka pulcēja savus pulciņa dalībniekus un visus pārējos uz radošo nodarbību "Mirdzi, Ziemassvētku zvaigzne", lai visi kopā gatavotos gada sirsnīgākajiem, siltākajiem svētkiem.  Pirmdien un otrdien bibliotēkā čaukstēja papīrs, gaisā virmoja līmes smarža, skanēja dziesmas par piparkūkām un rūķiem. Kā jau tas ir vienmēr, kur savu roku pieliek daudzie čaklie bibliotēkas rūķīši, tur darbi sokas un raiti veicās. Bibliotēka uzmirdzēja krāsainas Ziemassvētku zvaigznes, lai priecētu visus mūsu mīļos lasītājus. Ienāc arī tu! Gaidīsim kopā Ziemassvētkus!

pirmdiena, 2013. gada 2. decembris

Sākas grāmatu vērtēšana

Lasīšanas veicināšanas programmā "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2013." ir sācies aizraujošais grāmatu vērtēšanas posms. Šogad  žūrijas dalībnieki savas domas un vērtējumus par izlasītajām kolekcijas grāmatām varēs izteikt elektroniskajā anketā: http://petijums.lv/aptauja/index.php/585498/lang-lv
Anketas vizuālais veidols un jautājumi ir sastādīti domājot par  katru lasītāju vecuma grupu:  5+ ; 9+ ; 11+ ; 15+ un Vecāki.
Šogad visi Jelgavas 4. vidusskolas bibliotēkas lasītāji, kuri iesaistījušies lasīšanas maratonā par  ekspertiem pēc  anketu aizpildīšanas bibliotēkā vai datorklasē   saņems   no Bērnu žūrijas krāsainas  pildspalvas  pateicībā par iesaistīšanos grāmatu vērtēšanā.
 Jau ar 2. decembri gaidām visus tos skolēnus un vecākus, kuri jau paguvuši izlasīt visas sešas grāmatiņas  no Bērnu  žūrijas, lai  novērtētu tās bibliotēkas lasītavā .
    Vērtēšana notiks arī klašu grupās. Grāmatas vērtēsim datorklasē. Skolotājus lūdzam pieteikt klases iepriekš, lai  saskaņotu laiku ar bibliotēku. Vērtēt vēl varēs  līdz nākošā gada janvāra vidum.
 Lasīsim, vērtēsim un saņemsim balviņas!