Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

piektdiena, 2011. gada 20. maijs

Arī bibliotēkai pateicība




Droša interneta lietošanas aktivitātes sen jau aiz muguras, kopumā Vispasaules Drošāka interneta dienas pasākumos piedalījās 30 Insafe tīkla valstu nacionālie Drošāka interneta centri un 40 sadarbības valstis visā pasaulē. Latvijā to organizēja „Latvijas Interneta asociācija”, Net-safe Latvia, LLB u.c.
Bibliotēkas organizētajos pasākumos „Internets – tā nav spēle. Tā ir TAVA DZĪVE!” kopumā piedalījās 84 interesenti no Jelgavas 4. vidusskolas, taču tiešraides diskusijā „Internets zem lupas...” piedalījās 5.c un 8.b klase. Skolas bibliotēka par dalību droša interneta lietošanas pasākumu organizēšanu virtuālajā vidē saņēma pateicības rakstu. Tā nopelns ir arī informātikas skolotāju G. Zemītes un A. Pustas aktivitātēm un klašu audzinātājiem, kuri rosināja skolēnus piedalīties šajā pasākumā.
Visiem dalībniekiem no Latvijas par ieguldīto darbu http://www.drossinternets/ organizēja pateicības ballīti hotelī „Avelon”

otrdiena, 2011. gada 10. maijs

***SVARĪGI*** Jaunais grāmatu un darba burtnīcu saraksts

Cienījamie skolotāji, vecāki un skolēni! Ņemot vērā, ka strauji tuvojas mācību gada beigas, laikus jāsāk gatavoties arī nākamajam mācību gadam. Vēršam uzmanību, ka Muzeja nakts pasākumu laikā no 14.uz 15. maiju visas Zvaigznes ABC grāmatnīcas, savām mācību grāmatām, rīko akciju. Būs iespēja par 30 līdz pat 50% nopirkt lētāk mācību grāmatas un darba burtnīcas. Izmantojiet šo iespēju!
Publicējam jauno grāmatu un darba burtnīcu sarakstu 2011./2012. mācību gadam. Lai saraksts būtu pārskatāmāks, atsevišķi ir nodalīts, kas ir jāpērk pašiem vecākiem, taču lūdzam ņemt vērā, ka tabulās ir norādītas izdevniecību cenas. Paldies par sapratni.
Jūsu skolas bibliotēka.
Mācību grāmatas un burtnīcas 2011./2012.m.g.
Mācību grāmatas un burtnīcas 2011./2012.m.g. pērk skolēni.