Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

ceturtdiena, 2010. gada 11. februāris

Grāmatas par interneta drošību

Sakarā ar interneta drošības mēnesi, kuru atzīmē arī mūsu skola, ar šodienu bibliotēkā ir atvērta jauna grāmatu izstāde. Ienāciet kādā starpbrīdī un apskatiet!

Grāmata "Čatiņš" galvenokārt domāta bērniem, kas draudzējas ar datoru, bet vēl nav iepazinuši internetu. Interesanti, ka tā ir apskatāma arī kā multfilma Latvijas pasaku interneta portālā - skatiet to šeit!

Lai uzzinātu ko vairāk par interneta darbību un kāpēc vienmēr ir jābūt piesardzīgam, to izmantojot, iesakām apskatīt grāmatas "Internets? Protams!" un "Drošība internetā", kas ir sarakstītas vienkāršā valodā un ir viegli lasāmas.

Vai Tu zini, kā tieši darbojas e-pasts? Viss par tā darbību, kā Tavs ziņojums nonāk līdz Taviem draugiem - tas viss ir aprakstīts grāmatā "Ievads e-pasta lietotājiem". Savukārt grāmatas "eMārketings. Kā uzvarēt interneta mārketinga spēlē" un "Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas nozares tiesību un standartu pamati" ir vairāk domātas vecāko klašu skolēniem, kurus interesē iespējama uzņēmējdarbība internetā, kā darbojas interneta veikali un kādas ir lietotāju tiesības.

Izstāde būs atvērta visu februāri!

Noderīgas saites:
Bērnu drošība internetā
Interesanti fakti
Draugiem.lv atbalsta drošību internetā

1 komentārs:

  1. Būtu ļoti patīkami arī redzēt atsauci, ka izstādē ir Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas grāmatas.
    Paldies par sadarbību.
    Ar cieņu, JZB bibliotekāre Viktorija Agafonova

    AtbildētDzēst