Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2010. gada 8. septembris

Jaunu grāmatu pievedums bibliotēkā!

Cienījamie skolēni! Informējam, ka šovasar bibliotēka ir čakli pastrādājusi, lai jums būtu iespēja jaunajā mācību gadā lasīt jaunas un interesantas grāmatas, kuras šobrīd ir izstādītas mūsu jaunumu stendā! Ņemot vērā pieprasījumu, šoreiz ir īpaši padomāts tieši par jaunāko klašu skolēniem – bibliotēkas krājumu ir papildinājušas ievērojams skaits grāmatu no sērijām „Vakara pasaciņa”, „Sprīdi pa sprīdim” un „Lasītprieks!”, kā arī citas krāsainas un ilustrētas pasaku un dzejoļu grāmatas. „Vilks un septiņi kazlēni”, „Kā brālītis trusītis uzvarēja lauvu” un „Sprīdītis” ir tikai dažas no pazīstamākajām jaunajām pasaku grāmatām – nāciet un aplūkojiet, kas mums vēl ir!
Jāpiezīmē, ka vairākas jaunās grāmatas ir paredzētas tieši meitenēm vai puišiem – tagad bibliotēkā ir lasāmas arī tādas grāmatas kā „Princeses dienasgrāmata”, „Uzvedības noteikumi skaistām meitenēm” un „Piedzīvojumu grāmata zēnam”.

Savukārt vecāko klašu skolēniem varētu būt interesanti izlasīt mazliet nopietnāku literatūru, piemēram, Oga Mandino filozofisko apcerējumu „Pasaules lielākā mīkla”, Frīdriha Nīčes „Tā runāja Zaratustra”, Pola Barela „Karaļnama noslēpumi. Es kalpoju Diānai...”, Andra Grūtupa jaunāko skandalozo grāmatu „Maniaks”, kā arī daudzas citas, ne mazāk interesantas grāmatas. Novārtā nav palikuši arī pasaulslaveni bestselleri, starp kuriem varam minēt Stīga Lārsona romānu „Meitene ar pūķa tetovējumu” un Stefānijas Meieres „Jauns mēness”!

Interesenti laipni aicināti apskatīt izstādi un kādu no jaunajām grāmatām arī paņemt uz mājām bibliotēkas darba laikā, kas, atsākoties mācību gadam, ir katru darba dienu no pulksten 8:30 līdz 15:00.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru