Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2010. gada 25. maijs

***SVARĪGI*** Jaunais grāmatu un darba burtnīcu saraksts (precizēts)

Cienījamie skolotāji, vecāki un skolēni! Ņemot vērā, ka strauji tuvojas mācību gada beigas, laikus jāsāk gatavoties arī nākamajam mācību gadam. Publicējam jauno grāmatu un darba burtnīcu sarakstu turpmākajiem 3 mācību gadiem. Lai saraksts būtu pārskatāmāks, atsevišķi ir nodalīts, kas ir jāpērk pašiem vecākiem, taču lūdzam ņemt vērā, ka tabulās ir norādītas izdevniecību cenas. Paldies par sapratni.


Grāmatu un darba burtnīcu saraksts 2010./2011.mācību gadam, ko skolēni pērk paši

Precizētas iepērkamās darba burtnīcas 4.klasei (26.05.2010)

ceturtdiena, 2010. gada 6. maijs

Jelgavas 4.vidusskolas bibliotēka starp laureātiem!

Jūs noteikti vēl atceraties, ka februārī un arī martā mūsu bibliotēkā norisinājās vairāki pasākumi par godu interneta drošības mēnesim – izrādās, ka mēs esam novērtēti arī valsts līmenī! Nesen Rīgā notika konkursa noslēguma pasākums, kurā tika sveikta arī mūsu bibliotēka, saņemot simpātijas balvu no Latvijas Bibliotekāru biedrības. Paldies mūsu informātikas skolotājiem Guntai Zemītei un Aijai Pustai, un pārējiem skolotājiem, kas atbalstīja konkursu, kā arī pašiem bērniem, kas aktīvi piedalījās pasākumos!

Galveno balvu ieguva Alūksnes pilsētas bibliotēka, bet simpātijas balvas saņēma arī Jēkabpils galvenās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļa, Kastuļinas pagasta bibliotēka, Mālpils vidusskolas bibliotēka un Gaujienas pagasta bibliotēka.

Atgādināsim, ka konkursu janvārī izsludināja Latvijas Interneta asociācijas projekts Net-Safe Latvia, lai veicinātu bibliotēku apmeklētāju, īpaši bērnu un jauniešu, apmācību radošā veidā par drošāku interneta lietošanu. Konkursā kopumā piedalījās vairāk kā 60 bibliotēkas no visas Latvijas.