Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

ceturtdiena, 2011. gada 1. decembris

Tikšanās ar dzejnieci Inesi Zanderi

„Smieklīgi, jautri, lipīgi. Interesanti. Ritmiski”, tā 3.-4. klases skolēni vērtē Ineses Zanderes dzejoļus. „Princešu piedzīvojumi” iestudēti un nospēlēti 4a klases izpildījumā. Dzejniece atbildējusi uz visiem interesentu jautājumiem. Līgas Celmas komponētās dziesmas ar I. Zanderes vārdiem 4. vidusskolas meiteņu izpildījumā izskanējušas.
Šī tikšanās beidzās ar jauno dzejnieces izdevuma atvēršanu - dzejoļu kalendārs „Izdomā sev auto”, kas zālē izraisīja klausītāju smieklu šalti. Vai šis dzejnieces darbs arī izpelnīsies atzinību, to rādīs laiks. Bet pati dzejniece ar skolas un bērnu atsaucību bija ļoti apmierināta un cer, ka sadarbība turpināsies. Nu, ko gaidīsim I. Zanderi ciemos nākošo reizi.

Strauji noslēgumam tuvojas „Bērnu žūrijas – 2011” lasīšanas maratons. Skolēniem paliek pats svarīgākais uzdevums novērtēt savā vecuma grupā izlasītās grāmatas un sakārtot tās attiecīgā secībā. Kura grāmata un kāds autors iegūs pirmās vietas, tas vēl noslēpumā tīts, bet šie Bērnu žūrijas lasīšanas mēneši bijuši aizraujoši kā mums, skolas bibliotekāriem, tā skolēniem. Esam kopā pētījuši dabu, iepazinuši dzīvniekus, ceļojuši pa Āfrikas kontinentu, esam kopā baidījušies un spokojušies, mācījušies uzvesties, daudz lasījuši un piedalījušies viktorīnās.
Tagad bibliotēka gaida no lasītājiem bērnu žūrijas anketu ar savu vērtējumu.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru