Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2012. gada 9. maijs

Pievienojies Lasīšanas rallijam

Lai padarītu vasaru vēl krāsaināku, interesantāku un raibāku, skolas bibliotēka aicina savus lasītājus pievienoties Lasīšanas rallijam.
Tas būs aizraujoši. Sāc startu jau maijā, brauc visu vasaru un iebrauc jaunajā mācību gadā un varēsi pastāstīt, ko labu esi ceļā redzējis (izlasījis). Varbūt tieši tu kļūsi par testa brauciena balvu ieguvēju. Maršrutu (grāmatas) izvēlies pats, bet neaizmirsti, ka starts sākas Latvijā, tādēļ vismaz vienai grāmatai  ir jābūt latviešu autora darbam (valoda nav svarīga).
Ja tavā klasē vismaz puse ir raļļotāji – apvienojieties komandā un startējiet arī komandas ieskaitē. Varbūt izdodas iegūt balvu arī kā komandai.
Pēc testa brauciena turpini arī pārējās kārtās raļļot, katrā reizē sasniedzot aizvien labākus rezultātus.
Laiks visiem atvēlēts vienāds un tikai no Tevis  (tavas komandas) atkarīgs cik kilometrus pieveiksi. Steidzies apdomīgi, lai ceļā izbaudītu visu, ko sniedz katrs nobrauktas kilometrs (izlasītā lapaspuse). Esi vērīgs neko nepalaid garām, varbūt galā nāksies ko pastāstīt­!
Vairāk informācijas par pieteikšanās kārtību, norisi un balvām var saņemt bibliotēkā. Visi interesenti  aicināti pieteikties bibliotēkā, lai varētu reģistrēt dalībai lasīšanas rallijā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru