Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2017. gada 8. februāris

Tas ir noticis, lasīšanas koks sakuplojis koši ziedošs


Tas ir noticis, lasīšanas koks sakuplojis, tiešām koši! Esam lasījuši, aizvadot vasaru ar žēlu nopūtu, esam lasījuši visu rudeni, kad aiz loga griezās krāsainu lapu jūklis, esam lasījuši Ziemassvētku gaidu priekā, esam lasījuši ziemas pirmajā aukstumā, kad sals knieba degunā un vaigos un esam nobalsojuši par grāmatām Bērnu/Jauniešu/Vecāku žūrijā, kas priecēja, aizrāva, uzjautrināja, skumdināja, lika domāt un pārdomāt. Tāda ir mūsu lasītāju izvēle šogad. Tagad gaidīsim, kā nobalsojuši būs visas pārējās Latvijas bērni, jaunieši un vecāki.
Pati rosīgākā dalībniece lasīšanas maratonā bija  4.b klases skolniece Amanda Kalnpure, kas izlasīja 19 Bērnu/Jauniešu žūrijas grāmatas. 
Jau 10. martā centīgākie 50 Bērnu/Jauniešu žūrijas lasītāji dosies uz Jelgavas kultūras namu, lai piedalītos Jelgavas Lasīšanas svētkos, bet pavasarī svinēsim savus skolas Grāmatu svētkus un paši čaklākie lasītāji brauks ekskursijā.

Visu šo laiku bibliotēkā plauka Bērnu/Jaunieši/Vecāku Žūrijas lasītprieka koks, plauka un raisīja ziedus. Katrs lasītājs par vienu izlasītu Bērnu/Jauniešu/Vecāku žūrijas grāmatu kokam dāvāja ziediņu. Ienāc bibliotēkā apskaties, cik krāšņs tas sakuplojis! Varbūt nākamgad arī tu vari palīdzēt Bērnu/Jauniešu/Vecāku žūrijas lasītprieka kokam ziedēt?!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru