Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2017. gada 3. oktobris

Septembra virpulis bibliotēkā



Kaut gan mākslinieks rudens šogad skopojas ar košām krāsām dabā,  tomēr  bibliotēkas  dzīvē krāsu netrūkst. Septembris iesācies ar notikumu virpuli. Bibliotēkā skanējusi dzeja, startējis lasīšanas maratons un godināta Miķeļdiena.
Dienā, kad visa Jelgava ļāvās kārdinājumam ar dzeju, arī skolas bibliotēka pievienojas tam, jo  pie mums ciemojās dzejniece Rasma Urtāne, lai runātu par dzejoļiem, dzejolīšiem, dzejojumiem un dzejošanu.  Tas bija sirsnīgs un priekpilns mirklis, ko papildināja mūsu skolēnu skaitītās R.Urtānes dzejas kompozīcijas un mūzika.
Priekpilni un lasītkāri ir arī visi lasītāji, kas aizsākuši lasīšanas maratonu „Bērnu, Jauniešu, Vecāku žūrija”2017. Lai viņiem izdodas to visu saglabāt garos rudens un ziemas mēnešus. Bet, ja kāds vēl nav pievienojies jautrajam lasītāju pulkam un vēl šaubās, tad mēs no visas sirds aicinām to izdarīt, jo tas patiešām ir aizraujošs piedzīvojums grāmatu pasaule.
Arī skolas Miķeļdienas pasākumos paspējām iebāzt knābi un pavicināt asti. Pie tādiem meža zvēru atribūtiem tikām, jo uz brīdi no bibliotekārēm  kopā ar citām jaukajām  kolēģitēm pārtapām par meža iemītniekiem, kas Miķeļa bērniem sagādājuši rudens uzdevumus. Vāverīte, žagatiņa, lācēns un zaķēns 1.un 2.klases skolēnus pārbaudīja gan prāta un mēles mežģos, gan lika izlocīt kājas cilpu cilpām.
Kā mums gāja Dzejas dienās var apskatīties  šeit un Miķeldienas notikumus var skatīt  šeit



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru