Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2018. gada 9. janvāris

Bērnu žūrija - finiša taisnē

Ir pienācis kārtējais  janvāra mēnesis, kā katru gadu "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijā" sākusies balsošana. Kāda autora  grāmatai šogad atdosim savu balsi, to vēl varam minēt... , bet noteikti daudzi jau zin, kura grāmata no 2017. gada kolekcijas patika visvislabāk. Neaizmirsīsim, ka lasīšanas rezultāti iekļauti konkursā "Gada klase 2017./2018." Visi balsošanas un lasīšanas rezultāti tiks saskaitīti  februāra sākumā. Katra Tava balss ir svarīga gan lai noteiktu visinteresantāko grāmatu un tās autoru, gan arī lai pieplusotu punktus savai klasei.

 1.-2. un 3.-4. klašu grupai no 15. janvāra organizējam lasīšanas veicināšanas  interaktīvo stundu. Uz stundu  klašu grupai jāpiesakās bibliotēkā, lai atsauktu atmiņā lasīto un vieglāk skolēniem būtu nobalsot.
Balsošana sāksies no 15. janvāra līdz 2. februārim! Jebkurā laikā varat nāk uz bibliotēku un nobalsot (anketas jāaizpilda datorā), saņemot par to Bērnu žūrijas balviņu.
Aicinām uz balsošanu arī vecākus  un skolotājus, kuri iesaistījās lasīšanas maratonā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru