Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2020. gada 29. janvāris

Pēdējās lappuses


Īsteni grāmatu draugi zina, kā skrien laiks, kad aizraujies un iekrīti grāmatu piedzīvojumos. Arī garie Bērnu, jauniešu, vecāku žūrijas lasīšanas mēneši, kas sākumā likās laika jūra, saruka un aiztecēja kā neliels piliens. Klāt tas brīdis, kad ir jānobalso un jāpaska, kura grāmata tad bija visinteresantākā, aizraujošākā, krāsainākā un mīļākā šajā gadā. Lai varētu  piedalīties izlozē, kur galvenā balva ir Tallink kruīzs, par grāmatām ir jānobalso līdz 31.01.2020, bet, ja gribas vienkārši ļauties lasīšanas priekam un balvas neinteresē, balsot var arī februārā mēnesī.
Saviem čaklajiem lasītājiem bibliotēka  ir sagatavojusi atraktīvas spēles, lai varētu atsaukt atmiņā daudzos grāmatu varoņus un notikumus, kam līdzi justs pēdējos mēnešos. Gaidām vēl klases, kas nav paspējušas izspēlēt un pārbaudīt savas zināšanas par Bērnu, Jauniešu žūrijas grāmatām.  Prieks, ka šogad ir jau vairākas klases, kas apņēmušās īstenot moto "Lasa visa klase".
Tiem, kas lielās intereses pēc netika pie grāmatām vai arī mazliet paslinkoja,  vēl jāsaņem spars un jāpieveic pēdējās lappuses un tad jau martā Lielajos lasīšanas svētkos gaidām visas Latvijas balsojumu. Foto var skatīt šeit.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru