Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2013. gada 5. marts

Aicinām pieminēt Imantu Ziedoni

Atsaucoties nodibinājuma Rīga 2014 brīvprātīgo aicinājuma  akcijai „Ziedonis ir dzīvs!” aicinām arī Jelgavas 4. vidusskolas skolēnus un skolotājus pieminēt Imantu Ziedoni  un apliecināt viņa gara nemirstību, veltot laiku viņa daiļaradei. 6. martā, kad notiks atvadīšanās no izcilā dzejnieka un publicista, ikviens Ziedoņa daiļrades cienītājs aicināts, pulksten 14.00 balsī, klusināti, domās, dziesmā, no grāmatas, no galvas, no datora… tramvajā, uz skatuves, mājās, uz ielas… no sirds lasīt Imanta Ziedoņa darbus.

Akcijā piedalīties aicināts ikviens, to darīs arī Eiropas kultūras galvaspilsētas gada brīvprātīgie, kuru skaits jau pārsniedzis tūkstoti, kļūstot par lielāko un straujāk augošo kultūras jomas brīvprātīgā darba kustību Latvijā.
  Bibliotēkā aplūkojama grāmatu izstāde "Laiki nav svarīgi, svarīgs ir cilvēks". Izlasīsim kaut vienu  darbiņu no Imanta Ziedoņa pūra lādes!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru