Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2013. gada 20. marts

Izmanto E-PRASMJU nedēļas iespējas!


E-prasmju nedēļu 2013, Latvijā norisinās no 18.līdz 24.martam un ir organizēta European Get Online week 2013 iniciatīvas ietvaros. Kopā Eiropas E-prasmju nedēļā iesaistījušās 30 valstis. Latvija pagājušajā gadā bijusi viena no aktīvākajām dalībvalstīm. Neaizmirsti izmantot  arī šogad! Vairāk informācijas par E-prasmju nedēļas pasākumiem skatīt šeit.
E-PRASMJU nedēļā Jelgavas 4. vidusskolas bibliotēka:
aicinām skatīties tiešraidi bibliotēkas lasītavā. Skatīties tiešraidi http://eprasmes.lv/tiesraide  (nākamā tiešraide 20.martā plkst. 10.00) 

E-prasmju nedēļas ietvaros, kā arī citu projektu ietvaros jauniešiem un skolēniem tiek organizēti dažādi video konkursi, Datorzinību centrs AS pasniedzēji iemācīs, cik vienkārši ir izveidot savu video.
Ja šī ir Jūsu pirmā Virtuālās Klases nodarbība, Jums ir nepieciešams uzinstalēt datorā bezmaksas programmu Lyncattendee, skatīt šeit: http://www.microsoft.com/lv-lv/download/details.aspx?id=15755.
Lai piedalītos nodarbībā, noklikšķināt uz saiti: https://meet.emlka.lv/virtualaklase2/Q8G7DKLB
Virtuālā Klase atvērta: sākot no 13:30

E-prasmju nedēļas laikā bibliotēkas lasītavā izmantojiet brīvpieeju  letonikas resursiem. Tie būs  bez maksas: Pieslēgties var:

Lietotājs: EPrasmes
Parole: 2013
 

 Un iepazīsti Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes, klausies runājošās pasakas, piedalies konkursos un iegūsti balvas! Pieslēgšanās datu bāzei un vairāk informācijas www.letonika.lv  

Interesantas iespējas šajā nedēļā piedāvā arī Jelgavas Zinātniskā bibliotēka  skat.:  http://www.jzb.lv/index.php?& 

 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru