Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2015. gada 17. februāris

Kopā par labāku internetu



Jelgavas 4. vidusskolas skolēni jau vairākus gadus februārī  ne tikai reibst trakā sirsniņdejā, gaidot Valentīndienu, bet spēj būt arī prātīgi un apdomīgi, izzinot, atkārtojot un iegaumējot, ka labs internets ir drošs internets. Arī šajā gadā skolas bibliotēka aicināja skolēnus uz droša interneta stundām, lai mācītos kopā, jo tikai visi kopā mēs varam veidot labāku internetu.
Skatīt mūsu paveikto fotogrāfijās skolas bibliotēkas blogā:




Ko mēs darījām kopā
1.Kopā iepazināmies ar portālu www.drossinternets.lv , lai zinātu, kur ieskatīties un paskatīties, ja rodas jautājumi par drošu internetu.
2. Kopā reāli domājām virtuāli skatoties videoklipus „Dari virtuāli, domā reāli!"
3. Kopā izspēlējām situāciju spēli „Cieni sevi un citus internetā”,
4. Kopā noslēgumā iszpēlējām interaktīvo spēli, kas veidota saitē www.getkahoot.com, lai novērtētu, vai kaut kas no runātā un mācītā palika arī  skolēnu atmiņā.
5.  Kopā gribējām izteikt savu viedokli Latvijas interneta lietotāju aptaujā "INTERNETA TAUTAS SKAITĪŠANA „2015. gada 9. februārī, bet... tas gan izdevās tikai 5.b klasei, jo izrādījās, ka no viena datora var balsot tikai vienu reizi.

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru