Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

piektdiena, 2015. gada 13. februāris

Mūsu grāmatas mīlules un čaklākie lasītāji



Mēs visi, kas lasījām un skatījāmies mākoņos kopā  ar mazo Mākoņzauru, smējāmies kopā ar  runci Punci un runci Franci, jutām līdzi mazajai Laurai, minējām Lapsu Kalniņa mīklas, gribam zināt, kura grāmata ir ieguvusi  visas Latvijas bērnu un viņu vecāku mīlestību.  Kopumā pavisam tādi, kas lasīja un balsoja, šajā gadā mūsu skolā ir 143 skolēni, vecāki un skolotāji. Kamēr Rīgā rezultātus vēl tikai skaita un aprēķina, arī mēs esam skaitījuši un noteikuši  savas grāmatas mīlules, par kurām balsojām un tagad turam īkšķi, lai tām veiktos vislatvijas balsojumā. Izrādās, ka mūsu lasīšanas karaļvalstī – Jelgavas 4. vidusskolā - pilnīgi nepārspējami un neapstrīdami triumfēja Ada ar savu dīvaino draugu, par to gan nemaz nav jābrīnās, jo šī grāmata plauktā vispār nestāvēja ne mirkli, tā ceļoja no vienām rokām uz otrām.  Par iegūto 2. vietu priecājās visi, kam patika pūkainais, varbūt mazliet paspūrušais Runcis Puncis . 3. vietu mūsu skolas kopbalsojumā ieguva trīs draugi, kurus no kuģošanas pa Baltijas jūras plašajiem ūdeņiem paglāba pats Latvijas valsts prezidents, un, protams, tie ir „Ahoi!Plūdi Daugavā”. To, kā grāmatas ierindojās katrā vecuma posmā, skatieties mūs galerijā draugos.

Vislielākos paldies par vēl vienu košu, jautru, priecīgu lasīšanas maratonu sakām  visiem  skolēniem un skolotājiem, kas pierādīja, ka „Bērnu žūrija” mums ir svarīga un mēs lasījām, lasām un lasīsim. Pateicībā par to, esam izveidojušas fotogaleriju draugos, kur vaigā skatāmi visi mūsu čaklīši.
 Foto galerijas skatīt  šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru