Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2024. gada 16. oktobris

Aktivitāte jauniešiem "Restarts lasīšanai"

 

Aicinām aktīvi iesaistīties  kustībā "Restarts lasīšanai"!

Bērnu un jauniešu bibliotēka "Zinītis" aicina lasošos jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem piedalīties grāmatu kataloga “Jaunietis jaunietim” izveidē, iesakot savu izlasīto grāmatu citiem jauniešiem. Katalogs kalpos kā vērtīgs resurss, palīdzot jauniešiem veicināt interesi par lasīšanu, atrast jaunas idejas lasāmvielai un nostiprināt lasītprasmi. Iniciatīva ir bibliotēkas "Zinītis" iesaiste kustībā "Restarts lasīšanai".

 Vakar skolas bibliotēkā pulcējās 10.a klases aktīvākie lasītāji, tik tikko izveidotajā "Lasītāju klubiņā"  Lasītāju klubiņš nodibināts pēc pašu 10.a klašu skolēnu iniciatīvas, Cerēsim, ka atsauksies arī citu klašu interesenti.

Vēršu uzmanību, ka jau pirmā balvu izloze starp visiem atsauksmju autoriem paredzēta 25.oktobrī! 



pirmdiena, 2024. gada 14. oktobris

Jaunās grāmatas

 Kad ārā šņāc vēji un logos sitas lietus lāses, lasi grāmatas!

 Jaunākās grāmatas skaties ŠEIT!


 

 

otrdiena, 2024. gada 1. oktobris

BJVŽ 2024 grāmatu kolekcija

 Rudens ir grāmatu laiks. Bibliotēka kā jau katru gadu rudenī iekustina BJVŽ grāmatu lasīšanas maratonu, kas ilgs līdz pat  nākošā gada janvārim. Lai gan lasīt varēja jau visu vasaru, tieši rudenī sasparojamies, nākam uz bibliotēku, iesaistāmies BJVŽ un lasām! Nezini, kas ir BJVŽ? Nāc uz bibliotēku!

BJVŽ 2024 grāmatu kolekciju skaties ŠEIT