Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

sestdiena, 2012. gada 28. aprīlis

Balva bibliotēkai par Droša interneta mēneša pasākumiem


25. aprīlī Rīgā notika konkursa "Radošās aktivitātes par drošību internetā manā bibliotēkā 2012" apbalvošanas ceremonija un noslēguma pasākums. Radošā pasākuma tēma, kas bija arī  2012. gada Vispasaules drošāka interneta dienas tēma: „Atklāsim digitālo pasauli kopā... un droši!” Konkurss notika no 2012. gada 9. janvāra līdz 16. martam, bet pasākumu organizēšana bibliotēkās: no 2012. gada 30. janvāra līdz 2. martam.
Šogad konkursā  "Radošās aktivitātes par drošību internetā manā bibliotēkā 2012"  piedalījās 94 bibliotēkas no visas Latvijas, kopā noorganizējot 306 aktivitātes un iesaistot 7282 dalībniekus. Bibliotēkas, kuras visveiksmīgāk bija noorganizējušas pasākumus, saņēma balvas: Net-Safe Latvia Drošāka interneta centra balvu saņēma Salaspils novada bibliotēka. Latvijas Bibliotekāru biedrības balvu saņēma Liepājas CZB "Valtera bibliotēka".Veicināšanas balvas - Valmieras Galvenajai bibliotēkai un Alūksnes pilsētas bibliotēkai. Microsoft Latvia balvu saņēma 2 bibliotēkas: Jelgavas Bērnu bibliotēka "Zinītis"un Gulbenes bibliotēka. Publisko bibliotēku attīstības projekta Trešais tēva dēls balvu saņēma Gāliņciema bibliotēka. Telia Latvija balvu saņēma Alūksnes pilsētas bibliotēka.Veicināšanas balvas - Alsviķu bibliotēkai, Kabiles pagasta bibliotēkai, Madonas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļai un Smiltenes novada bibliotēkai. Draugiem lv. balvu saņēma 8 bibliotēkas: Alūksnes pilsētas bibliotēka, Grobiņas pamatskolas bibliotēka, Jelgavas 4.vidusskolas bibliotēka, Jelgavas Bērnu bibliotēka "Zinītis", Ludzas pilsētas ģimnāzijas bibliotēka, Saldus novada Kursīšu pamatskolas bibliotēka, Ventspils bibliotēka, Ventspils Gāliņciema bibliotēka.
Arī mēs esam laureātu vidū, saņēmām balvu no Draugiem.lv. Gribam pateikt paldies visiem  mūsu mīļajiem skolotājiem, kas palīdzēja mums izveidot Droša interneta mēneša pasākumus un atbalstīja mūs. Paldies visiem skolēniem, kas ar azartu un prieku šos pasākumus darīja košākus un krāsainākus. Mēs cenšamies jūsu dēļ!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru