Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

pirmdiena, 2012. gada 23. aprīlis

Iesaisties bibliotēku nedēļā "Lasi pats un ieteic citiem"

Bibliotēku nedēļa Latvijā tiek atzīmēta kopš 1997.gada. Pirmo reizi to organizēja pēc Latvijas Bibliotekāru biedrības ierosinājuma. UNESCO, cildinot grāmatas un to lasīšanu, 1996.gada 23.aprīli pasludināja par Pasaules grāmatu un autortiesību aizsardzības dienu. Latvijā un pasaulē ir nostiprinājusies tradīcija 23. aprīlī – Svētā Jura vai latviešiem Jurģu dienā – dāvināt grāmatas un rozes. Šī tradīcija ir atceļojusi no Spānijas provinces Katalonijas.
Arī skolas bibliotēka no 23.-28. aprīlim  atzīmē bibliotēku nedēļu. Šoreiz bibliotēka aicina skolēnus pievienoties nedēļas aktivitātēm "Lasi pats un ieteic citiem! "(fool) Atnesot uz bibliotēku  savu izlasīto, interesanto grāmatu, tu varēsi  to iemainīt pret citu grāmatu, ko būs izlasījis kāds cits skolēns  un atnesis uz bibliotēku. Nāc un iesaisties! (hug) Bez tam bibliotēkā šonedēļ gaida tevi arī daži citi pārsteigumi.(split) 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru