Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

ceturtdiena, 2011. gada 13. janvāris

Bērnu žūrija tuvojas finišam! Pasteigsimies!

Vēl tikai dažas nedēļas līdz janvāra beigām, kad varam lasīt un novērtēt ekspertu komisijas izvirzītās labākās grāmatas „Bērnu žūrijas 2010”.

Šogad skolas bibliotēkā Bērnu žūrijā 2010 pieteikušies 94 skolēni, kā klašu grupa pieteikusies 2c klase, skolotāja S. Zaremba, pašlaik pie aktīvākiem lasītājiem jāmin 4B klases skolēni.

Notikušie lasīšanas veicināšanas pasākumi ir manāmi rosinājuši aktivitāti bibliotēkā, lai varētu izlasīt visas sešas grāmatiņas ir bijusi vajadzīga īpaši liela pacietība un izveicība. Aktīvāko lasītāju kontā ir jau izlasītas pat līdz 15 grāmatām no vairākām klašu grupām.

Tā kā tuvojamies finišam, tad aicinām skolēnus piedalīties radošā konkursā „Mana visaugstāk novērtētā Bērnu žūrijas 2010” grāmatiņa”. Tas varbūt zīmējums, bet varbūt jebkurš cits radošs izpildījuma veids, par bērnu žūrijā izvirzītām grāmatām. Zīmējumus izstādei iesniegt līdz 2011. gada 31. janvārim.

Noslēguma pasākums ar čaklāko lasītāju cildināšanu notiks februārī. Tiks ņemta vērā arī dalība zīmējumu konkursā. Bet aktīvākajam lasītājam būs iespēja piedalīties LNB Bērnu literatūras centra organizētā pasākumā Rīgā.

Tagad atkarīgs tikai no jums lasītāji, kura bērnu grāmata Latvijā tiks vērtēta visaugstāk katrā grupā. Tāpēc gaidām vērtēšanas anketas, līdz 31.janvārim, lai tās varētu apkopot un nosūtīt uz LNB Bērnu literatūras centru, (anketas saņemamas skolas bibliotēkā vai elektroniskā veidā anketas pieejamas interneta lapā http://www.lnb.lv/)

Lai Jums veicas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru