Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

piektdiena, 2013. gada 18. janvāris

Ko mums iemācīja degunlācis?



Esam pārliecināti, ka Latvijā nav bērnu, kas nezina apaļu ābolu, bumbieri, trusi, zaļu žurku un citus jautrus un smaidīgus draugus, kas kopā spēlējas, draiskojas un dzied, līdz joka pēc sanāk alfabēts.  Pavisam nesen šai komandai pievienojies maigi dzeltens zvēriņš ar oranžu degungalu - degunlācis. Izrādās, ka šis gudrinieks bērniem jokodamies, spēlēdamies iemāca reizrēķinu, kas daudzu  domās ir kā baiss galvas mežģis.
Un kādā sniegotā un aukstā ziemas dienā Jelgavas 4. vidusskolas  1.-3. klases skolēniem bija prieks un gods iepazīties ar  degunlāci un  viņa vistuvākajiem palīgiem un atbalstītājiem  – mākslinieci Indru Sproģi, Helēnu Jubalti, Lieni Cēsinieci un Jāni Niedru.  Skanēja dziesmas, ņirbēja animācijas. Pats degunlācis bija tik liels gudrinieks, ka viņš pārkoda visas reizrēķina izteiksmes kā vāvere riekstus un ne tikai, jo degunlācis padalījās arī ar savām zināšanām par Saules sistēmas planētām un kontinentiem. Bērni degunlāci bija gaidījuši, jo dziesmai „Degunlāča vienreizvienam”  vārdus zināja visi un  droši dziedāja līdzi. Protams, lai sagaidītu īpašos viesus skolēni bija centušies un Enija, Eva, Gatis un Artūrs varēja degunlāča komandu pārsteigt ar literāru kompozīciju no grāmatas" Māci, mani degunlāci".Bibliotēka saka paldies visiem, kas palīdzēja, lai degunlācis varētu ciemoties mūsu skolā. Attēlu galeriju no pasākuma var apskatīties http://www.draugiem.lv/http4vskbiblioteka.blogspot/gallery/index?tab=5

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru