Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2013. gada 15. maijs

Balva bibliotēkai no Inbox.lv


30. aprīlī izprazdami visas Latvijas iedzīvotāju šī pavasara vislielākās ilgas un gaidas Net-safe Lavia Drošāka interneta centrs  pulcēja bibliotekārus uz  konkursa  "Radošais pasākums par drošību internetā manā bibliotēkā 2013" noslēguma pasākumu un apbalvošanu ar pavisam trāpīgu nosaukumu „Dāvinām sauli”. Šajā gadā konkursā piedalījās 75 bibliotēkas no visas Latvijas un konkursa aktivitātēs tika iesaistīti 6554 dalībnieki. Konkursu bibliotēkām organizēja jau 4. gadu pēc kārtas.  Jau paša sākumā pasākuma rīkotāji brīdināja, ka kārtējo reizi mūs visus izmantos smaga un atbildīga darba veikšanai, lai nestu un vestu sauli nosalušajai Latvijai. (Kā redzam aiz loga, mums visiem kopā tas izdevās:))) Protams, neizpalika arī izklaide- Āfrikas motīvu meklēšana visā Vecrīgā - un pats svarīgākais- balvas par paveikto darbu.
Atgādināsim, ka konkursa "Radošais pasākums par drošību internetā manā bibliotēkā 2013" ietvaros šajā gadā organizējām kustīgi aktīvu spēli "Piktie putni un ļaunie sivēni tīklā" 3.-4. klasēm.
Fotogrāfijās iemūžinātos noslēguma pasākuma mirkļus var skatīt šeit.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru