Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2015. gada 7. janvāris

Izdari savu izvēli!



Bērnu žūrijas”  lasīšanas eksperti, laiks izdarīt savu izvēli!!! Lasīšana ir noslēgusies un programmas organizatori gaida, lai jūs izteiktu savu viedokli. Iespējams tieši Jūsu balsis būs noteicošās cīņā par interesantākās, labākās, aizraujošākās grāmatas titulu.

Šajā gadā „Bērnu žūrijā” no lasīšanas maratona nenobijās  un par lasīšanas ekspertiem kļuva 161 skolēnu un 10 drosmīgi vecāki. Balsošanas gaitā mums būs iespēja redzēt, vai  viņu apņemšanās ir piepildījusies un vai iecerētais – izlasīt 5 grāmatas līdz decembra beigām – ir izdevies.

Škiet, ka pagājis tikai mirklis, kad skolēni pulcējās bibliotēkā, lai iepazītos ar „Bērnu žūrijas 2014” jaunās grāmatu kolekcijas varoņiem un notikumiem, pirmo rezi dzirdēja par Adu un viņas noslēpumaino draugu – peles rēgu - , gudro puisēnu tēvoci Fjodoru,  kaķi Matroskinu, runci Punci, runci Franci un kaķi Roberto. Tagad šie tēli jau iemīļoti un pazīstami kā labi draugi. Atlicis vien izvēlēties un piešķirt savu balsi savai vismīļakajai grāmatai no šī gada kolekcijas.
Lai visiem lasīšanas ekspertiem izdotos piedalīties „Bērnu žūrijas” balsošanā, gaidīsm klases bibliotēkā  Klašu audzinātājiem iepriekš jāvienojās ar mums par laiku, kad klase kopīgi var ierasties uz balsošanu. Skolēniem ,kas piedalījās „Bērnu žūrijas” lasīšanā līdzi jāņem Lasīšanas pase, lai būtu vieglāk izvēlēties un piešķirt grāmatām vērtējumu un lai skolas bibliotēkā varētu izvērtēt  un piešķirt čaklākā lasītāja titulu, jo bibliotēkas datu bāzē sniedz informāciju tikai par mūsu krājuma grāmatu izlasīšanu.
 Par to kā mums gājis varat aplūkot fotogaleriju šeit: http://www.draugiem.lv/http4vskbiblioteka.blogspot/#/http4vskbiblioteka.blogspot/gallery/?pid=380180914


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru