Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2016. gada 17. maijs

Piedalies, izbaudi vasaru kopā ar grāmatu un saņem lieliskas balvas!

Labdien, mūsu čaklie lasītāji!
Kā vasaru padarīt interesantāku? Cits  varbūt aktīvi nodarbosies ar sporta aktivitātēm, vai strādās dārzā, vai vienkārši tāpat slinkos, bet citiem ir  iespēja vasaru pavadīt kopā ar grāmatu  un nopelnīt balvā  braucienu uz Stokholmu vai saņemt kādas citas vērtīgas balvas.  Vai nebūtu interesanti...?

Zvaigzne ABC izsludina lasīšanas stafeti jaunajiem grāmatu lasītājiem!

Tev ir 7–16 gadi? Tev patīk lasīt grāmatas? Tu esi aktīvs sociālajos tīklos? Mums Tev ir lieliska ziņa! Piedalies Apgāda Zvaigzne ABC grāmatu lasīšanas stafetē un laimē kruīza ceļojumu Rīga-Stokholma-Rīga, planšetdatoru, balvu no Stabilo vai žūrijas specbalvu no Apgāda Zvaigzne ABC.Plakāts un saite uz nolikumu.


 http://www.zvaigzne.lv/lv/jaunumi/lasisanas_stafete_jaunajiem_gramatu_lasitajiem_2016/253977-izsludinam_lasisanas_stafeti_jaunajiem_gramatu_lasitajiem.html
 
Bibliotēkā esam  iekārtojušas grāmatu izstādi "Vasara kopā ar grāmatu", tur jūs atradīsiet  "Zvaigznes ABC" konkursā ieteiktās grāmatiņas.

Tiekamies bibliotēkā!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru