Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2022. gada 30. marts

Pilsētas ABC

 Martā uz bibliotēku aicinājām klases, lai izspēlētu Drossinternets.lv radīto Latvijas pilsētu spēli “Pilsētas ABC”!   Tā kā šī spēlē ne tikai ļauj iepazīt kādu no Latvijas pilsētām, bet arī attīsta kritisko domāšanu un spēju izvērtēt informāciju, nolēmām, ka pavasara pirmais mēnesis ir lielisks laiks izspēlēt šo spēli mūsu bibliotēkā. Pavasarī ne tikai varam no jauna iepazīt savu Jelgavu, bet arī pēdējā laika notikumi visā pasaulē rāda, cik nozīmīga ir prasme atpazīt nepatiesu informāciju.

Spēlē doti 33 patiesi vai nepatiesi apgalvojumi par kādu no Latvijas pilsētām, un spēlētāja uzdevums ir izvērtēt šos apgalvojumus. Šobrīd spēlē iekļauti dažādi apgalvojumi par 29 Latvijas pilsētām. To var spēlēt gan jaunāki, gan vecāki skolēni, gan pieaugušie, gan tie, kuri vasarā grib apceļot Latviju, gan  pilsētās dzīvojošie, lai pārbaudītu, cik labi pazīst savu pilsētu, gan arī tie, kas grib pārbaudīt, cik veiksmīgi atpazīst nepatiesu informāciju. Mūsu spēles momentus vari skatīt šeit.


 


 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru