Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2023. gada 28. marts

Grāmatu svētki "Noslēpumi un pārsteigumi Jelgavā"

 

    Bibliotēkas pastāvēšanas būtība ir grāmatas mīlestība neatkarīgi no tā, kādā formā vai veidā šī grāmata mums ir pieejama. Savukārt, grāmatu mīlestībai izaug krāsaini spārni tad, kad sajūti prieku par katru izlasīto vārdu, kad sajūti piedzīvojumu garšu lasot, kad aptver, cik plašs ir zināšanu apvārsnis, ko var sniegt grāmata. Katra aizrautīga lasītāja atmiņā ir brīdis, kad viņš ir sapratis, ka dzīves ceļā vienmēr līdzās būs grāmata.
Mēs, Jelgavas 4. vidusskolas bibliotēka, ceram, ka ar saviem rīkotajiem Grāmatu svētkiem skolēniem dāvājam brīžus, kad grāmatas ir patiesi draugi, kad grāmatas sniedz priecīgus, jautrus, reizēm skumjus, tomēr vienmēr emociju piepildītus brīžus.  Grāmatu svētki jau kļuvuši par gadskārtēju tradīciju skolā, kad rezumējam Bērnu un jauniešu žūrijas rezultātus un sveicam bibliotēkas čaklākos lasītājus.

Šogad Jelgavas pilsēta  atzīmē  vairākas jubilejas, tāpēc Grāmatu svētkos skanēs  gan nostāsti un noslēpumi par seno Jelgavu (Mītavu), kur svētku vadmotīvs  ir Signes Lūsiņas grāmata "Senā torņa noslēpums".  Kā nopratāt galvenās svētku  viešņas būs  Signe Lūsiņa un ilustratore Elvisa Gabrāne.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru