Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2010. gada 17. februāris

Izstāde „Skola 2010” – jau nākamnedēļ

Iespējams, ka kādam tas bija jau piemirsies, cits to jau sen bija atzīmējis savā notikumu kalendārā – nākamnedēļ Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 25.-28.februārim notiks tradicionālā starptautiskā izglītības izstāde „Skola 2010”! Rīkota jau 16.gadu pēc kārtas, tā ir lieliska iespēja ikvienam, galvenokārt tieši jauniešiem vienkopus iegūt noderīgu informāciju par tālākajām mācību iespējām. Ja neinteresē vienas augstskolas piedāvājums, turpat blakus ir trīs citi stendi!

Jāatzīmē, ka izstādē piedalīsies ne tikai augstskolas, bet būs iespējams uzzināt par mācību iespējām arī koledžās, vidusskolās, arodskolās, par pieaugušo tālākizglītību, mācībcentriem, valodu kursiem, tālmācību, e-studijām, interešu izglītību, jauniešu vasaras nometnēm, finansējumu studiju un studējošo kredītiem un daudz ko citu. Jelgavas 4.vidusskolai sava stenda šoreiz gan nebūs.

Vienlaicīgi Ķīpsalā tiks organizēti dažādi konkursi, blakus zālē notiks arī izstāde “Latvijas Grāmatu izstāde 2010”, kā arī, iespējams, sagaidāmi kādi pārsteigumi. Piemēram, pērn ārpus izstāžu ēkām varēja klātienē aplūkot īstu militārtehniku, kas, protams, jo īpaši interesēja puišus.

Izstāde gan nav bezmaksas un ieejas biļeti par pāris latiem nāksies iegādāties kādā no kasēm ārpus tās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru