Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

pirmdiena, 2010. gada 1. marts

Mainās noteikumi par bibliotēkas datoru izmantošanu

Dārgie skolēni! Ņemot vērā, ka bibliotēkas datoriem ir liels pieprasījums, ar nākamo pirmdienu (8.marts) stāsies spēkā jauni to izmantošanas noteikumi:
  1. Lai strādātu pie datora, tagad būs nepieciešams reģistrēties pie bibliotekāra, ko ir iespējams izdarīt jau tagad, tādējādi darbosies iepriekšreģistrācija par nedēļu uz priekšu. Protams, datoru būs iespējams izmantot arī tad, ja neviens attiecīgo laika posmu nebūs sev aizņēmis, taču vienalga piereģistrējoties pie bibliotekāra.
  2. Turpmāk katram skolēnam ikdienā tiek noteikts laika limits pie abiem datoriem kopā – 1 stunda.
  3. Ja skolēns ir reģistrējies, bet kavējas par 10 minūtēm, vieta tiek automātiski zaudēta un to var aizņemt kāds cits skolēns.
  4. Uzmanību! Ja kāds skolēns tiek pieķerts spēlējam datorspēles vai spēlē tās internetā, vieta pie datora tiek automātiski zaudēta.
  5. Ņemot vērā, ka interneta drošības mēnesis ir beidzies, sākot ar nākamo pirmdienu vairs nebūs iespējams spēlēt izglītojošo datorspēli „Uzcel Gaismas pili”.
Visbeidzot atgādinām jau sen visiem zināmo patiesību, ka bibliotēkas datori ir domāti tikai un vienīgi mācību nolūkiem! Uz šiem datoriem nav paredzēts spēlēt spēlītes, tāpēc cienīsim savus vienaudžus, kas šos datorus grib izmantot mācībām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru