Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

piektdiena, 2011. gada 20. maijs

Arī bibliotēkai pateicība




Droša interneta lietošanas aktivitātes sen jau aiz muguras, kopumā Vispasaules Drošāka interneta dienas pasākumos piedalījās 30 Insafe tīkla valstu nacionālie Drošāka interneta centri un 40 sadarbības valstis visā pasaulē. Latvijā to organizēja „Latvijas Interneta asociācija”, Net-safe Latvia, LLB u.c.
Bibliotēkas organizētajos pasākumos „Internets – tā nav spēle. Tā ir TAVA DZĪVE!” kopumā piedalījās 84 interesenti no Jelgavas 4. vidusskolas, taču tiešraides diskusijā „Internets zem lupas...” piedalījās 5.c un 8.b klase. Skolas bibliotēka par dalību droša interneta lietošanas pasākumu organizēšanu virtuālajā vidē saņēma pateicības rakstu. Tā nopelns ir arī informātikas skolotāju G. Zemītes un A. Pustas aktivitātēm un klašu audzinātājiem, kuri rosināja skolēnus piedalīties šajā pasākumā.
Visiem dalībniekiem no Latvijas par ieguldīto darbu http://www.drossinternets/ organizēja pateicības ballīti hotelī „Avelon”

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru