Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

pirmdiena, 2011. gada 7. novembris

Bērnu žūrijas pasākumi Jelgavas 4. vidusskolas bibliotēkā






Oktobris - Dabas pētnieku mēnesis
Dabas pētnieku mēnesis ir noslēdzies. Esam dūšīgi lasījuši un aktīvi piedalījušies viktorīnā „Dabas pētnieks”. Noslēdzies lielais lasīšanas bums grāmatām: J.T.Vislanderri „Mūmammas pavasara tīrīšana”, M. Oltes „Matīsa piedzīvojumi mežā”, J. Zvirgzdiņa „Mufa”.
Kopumā pasākumos 1.-2. klašu grupā piedalījušies 203 skolēni, sešas klašu grupas, aktīvākie bijuši 2. klases skolēni. 3.-4. klašu grupā piedalījušies 195 skolēni, piecas klašu grupas. Aktīvākie ir bijuši 4.klašu skolēni.
Novembris – spoku mēnesis un labas uzvedības mēnesis.


Pienācis Spoku mēnesis- novembris un šomēnes spokosimies un mācīsimies pieklājīgi uzvesties.
1.-2. klasēm Labas uzvedības mēnesis.


Lasīsim D. Celleres grāmatu „Kima var būt stipra”, piedalīsimies viktorīnā par pieklājīgu uzvešanos un skatīsimies multenītes.
3.-4. klasēm Spoku mēnesis
Lasīsim M. Cielēnas grāmatu „Princese Aurēlija un Kokspoki” Uzrakstīsim savu spoku stāstus un iesniegsim to bibliotēkā. Spokosimies kopā ar princesi Aurēliju.
Skatīt.afišu
Sāksim lasīt arī I. Zanderes grāmatu „Princešu piedzīvojumi”, jo rakstniece sola pie mums ierasties novembra pēdējā nedēļā.


Skolotājus, lūdzam, saskaņot ar bibliotēku ierašanās laikus!















Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru