Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

piektdiena, 2014. gada 10. janvāris

Esi aktīvs, piedalies makulatūras vākšanas konkursā "Tīrai Latvijai"!


Konkurss ik gadus apvieno simtiem izglītības iestāžu un tūkstošiem bērnu, lai, vācot makulatūru, kopīgi saudzētu un taupītu dabas resursus, tādējādi vēršot bērnu un jauniešu uzmanību makulatūras šķirošanas nepieciešamībai un nozīmei ikdienas dzīvē, kā arī veidotu izpratni, ka pareizi sašķiroti un pārstrādei nodoti atkritumi kļūst par vērtīgām izejvielām jaunu produktu ražošanā. Konkursa ietvaros makulatūra jāvāc līdz 2014. gada 14. martam. Vairāk par konkursu lasīt  http://makulatura.lv/skolu-konkurss/
Skolas bibliotēka jau iesaistījusies konkursā un nodevusi vairāk kā vienu tonnu makulatūras. Piedalies arī Tu ar savu klasi,  par visiem kopā  mēs varam savākt vairāk! Pieteikšanās konkursam norisinās līdz 2014. gada 15. janvārim. Reģistrēties otreiz nevajag, jo to jau  ir izdarījusi skolas bibliotēka. Makulatūru vācam līdz martam, tad organizēsim kopīgu nodošanu. Makulatūrā netiek   pieņemtas fotogrāfijas, izlietoti papīra trauki un uzlīmes.
Vairāk informācijas  SIA “Zaļā josta” mājas lapā www.zalajosta.lv sadaļā “Makulatūras vākšanas konkurss”

Konkursa nolikums
Konkursa plakāts

Klase, kura vēlas piedalīties, sazinieties ar skolas bibliotēku Darām tā: 
1. piesakās bibliotēkā,
2. vāc un krāj makulatūru līdz 1. martam,
3.nodod makulatūru kopā ar bibliotēku marta 2. nedēļā.
4.par iespējamām balvām skatīt konkursa plakātā un nolikumā.
Konkursu ik gadus organizē un par balvām rūpējas SIA “Papīrfabrika “Līgatne” sadarbībā ar “Zaļā josta” , AS “Latvijas valsts meži” un Valsts izglītības satura centru.
  Jūsu bibliotēka

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru