Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

pirmdiena, 2017. gada 10. aprīlis

Grāmatu svētki izskanējuši



Ir aizvadīts atkal interesants gads, pilns ar lasītprieku un grāmatu mīlestību. Esam atkal nosvinējuši Grāmatu svētkus un teikuši paldies saviem čaklajiem lasītājiem, kuri ir iepazinuši patiesu draudzību ar grāmatu pasauli. Dienas garumā skolēni priecājās par grāmatu andeli, spēlēja Jelgavas dārgumu domino, Jelgavas monopolu, šahu, cirku, minēja mīklas par grāmatu gudrībām, veidoja Lieldienu zaķi radošajā darbnīcā un fotografējās foto stūrītī. Čaklākie 25 lasītāji noslēguma pasākumā saņēma  diplomus un izdevniecības „Zvaigzne ABC” dāvinātās grāmatas. Kopā ar vēl 15 čaklajiem lasītājiem viņi dosies ekskursijā uz Latvijas Nacionālo bibliotēku, kur  piedalīsies „Virtakas klasē” ceļojumā „Grāmata Latvijā”, pēc tam 1. grupa piedalīsies radošajā nodarbībā par senajām rakstu
zīmēm, 2. grupa piedalīsies marmorēšanas radošajā nodarbībā. Tālāk  ekskursantus ceļš vedīs uz Pastariņa muzeju Tukumā, kur viņi ceps maizi un krāsos olas. Paldies teicām arī klasēm, kas šo mācību gadu bibliotēkā darīja krāsaināku ar savu lasīšanu, piedalīšanos un līdzdarbošanos bibliotēkas rīkotājās nodarbībās un pasākumos. Nominācijā „Klase, kas sadarbojas”, paldies saņēma 3.a.klase un skolotājai Antra, 4.a klasei un skolotāja Ritmai, 4. b.klase un skolotāja Ilze, nominācijā „Klase, kas lasa” atzinību izteicām 2.b klasei un  skolotājai Mārai. Visas klases savā īpašumā saņēma izdevniecības„Lielvārds” dāvāto 2 mēnešu abonementu „Skolas soma” visiem skolēniem un skolotājai. Pēcpusdienā  1.-4. klašu skolotāji tikās diskusijā ar izdevniecības „Lielvārds” pārstāvjiem.
Vēlreiz paldies visiem, kas palīdzēja un atbalstīja skolas bibliotēku, lai Grāmatu svētki izdotos! Kā gāja Grāmatu svētkos var skatīt arī foto galerijā.
http://ej.uz/s1xp 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru