Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

otrdiena, 2022. gada 12. aprīlis

Ēnu diena

 6.aprīlī pēc divu gadu pārtraukuma  visā Latvijā norisinājās  izglītības organizācijas “Junior Achievement Latvia” (JA Latvia) organizētais karjeras izglītības pasākums skolu jauniešiem Ēnu diena. Ēnu dienas mērķis ir veicināt skolēnu izglītības satura sasaisti ar reālo dzīvi, palīdzot skolēniem mērķtiecīgi plānot savu karjeru, izdarīt izvēli par savu nākotnes profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. 

Šajā gadā bibliotēkas bija vienas no aktīvākajiem ēnu devējiem, jo pavisam skolēniem piedāvāja 33 vakances. Arī mēs, Jelgavas 4. vidusskolas bibliotēka, tikām pie savām ēnām. Ar bibliotekāra darbu gribēja iepazīties mūsu skolas 6. klases skolnieki Kristers un Dāvids un Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 9.klases skolniece Elizabete. Ēnotājus iepazīstinājām ar bibliotekāra ikdienu lasītāju apkalpošanā, grāmatu komplektēšanā, uzziņu sniegšanā, darbā BIS "Alise", kā arī  ar mūsu radošo pusi- pasākumu plānošanu un lasīšanas veicināšanu. Parādījām arī patiesas  un uzticamas informācijas meklēšanas un atrašanas nozīmīgumu, spēlējot Pilsētu spēli ABC.

Jāsaka, ka iemūžināt visas savas ēnas foto, neizdevās, jo darbu steigā piemirsām par fotogrāfēšanos un par to atcerējāmies tikai tad, kad Elizabete no Spīdolas ģimnāzijas jau bija devusies projām. Labi, ka puiši ir mūsu skolēni, kurus noķert uz foto mirkli varējām arī citā laikā.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru