Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

piektdiena, 2022. gada 29. aprīlis

Skaļie lasītāji

 Grāmatas stāsta stāstus. Tie ir gan aizraujoši, gan noslēpumaini, gan jautri, gan reizēm skumji, tomēr vienmēr tie dāvā līdzi jušanas prieku.

 27. aprīlī skolas bibliotēkā pulcējās skaļie lasītāji, lai skaļi lasītu savu grāmatu stāstus, un klausītāji, lai justu līdzi konkursa dalībniekiem un dažādajiem stāstiem. Tā kā šī bija sacensība, tad, protams, bija vajadzīga žūrija, lai nosauktu pašu prasmīgāko skaļo lasītāju, kas 11. maijā dosies uz Jelgavas reģiona sacensībām.  Jāsaka paldies  latviešu valodas skolotājām  Ilzei, Ievai un Kristiānai, kas klausījās un vērtēja skolēnu lasīšanas prasmi un  aizrautību. Pavisam skolas kārtas sacensībai bija izvirzīti 8 dalībnieki no  visām 5. klasēm. 

Mums ir tas prieks paziņot, ka Jelgavas 4. vidusskolu  reģiona skaļās lasīšanas sacensībās pārstāvēs 2 dalībnieces-  5.b klases skolniece Karlīna Strēle un 5.d klases skolniece Roze Loca. Turam īkšķus par meitenēm! Pārējiem paldies par iesaistīšanos un drosmi! Mirkļus no lasīšanas sacensībām skatiet šeit.


 

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru