Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2022. gada 18. maijs

Skaļās lasīšanas sacensību Jelgavas reģiona fināls

Jelgavas bērnu un jauniešu bibliotēkā “Zinītis” 11. maijā notika Latvijas Nacionālās skaļās lasīšanas sacensību Jelgavas reģiona fināls, kurā Jelgavas 4. vidusskolu pārstāvēja 5.d klases skolniece Roze Loca. Pavisam piedalījās deviņi finālisti no Jelgavas 4.sākumskolas, Jelgavas 4.vidusskolas, Ozolnieku vidusskolas, Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskolas un Vilces pamatskolas.
Žūrija lēma, ka 2022.gada Jelgavas reģiona lasīšanas čempione ir Daniela Keita Ivanova no Vilces pamatskolas, kas lasīja fragmentu no Žaklīnas Vilsones grāmatas “Miskastes bērns”.
Jelgavas reģiona skaļās lasīšanas čempions iegūst tiesības piedalīties lielajā finālā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) 24.septembrī un pretendēt uz valsts skaļās lasīšanas čempiona titulu, kurš uz gadu kļūst par LNB Bērnu direktoru – iedvesmotāju. 
Paldies Rozei par dalību sacensībās un paldies skolotājai Ievai Atvasei par sagatavošanu konkursam! Vairāk foto var redzēt šeit.

 

 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru