Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Trešdiena - mazā piektdiena? Vai tiešām?

Turpinām ziņot par saviem darbiem un nedarbiem visas dienas laikā  projektā “Bibliotēkas diena dzīvē”.. Šodien lielākoties esmu viena pati, Inta ir devusies uz Rīgu uz valdes sēdi. Reportāžu par šiem noteikumiem noteikti sniegs viņa pati. Turpinām dienu sirsniņbumā, Valentīndienas pasts guvis lielu atsaucību, es tikai spēju printēt mūsu speciāli izveidotos rāmīšus, kur var rakstīt savu apsveikumu. Jānoskaidro arī dažu skolēnu klases, jo meitenes izrādās nemaz nezina, kurā klasē mācās viņu simpātijas.Valentīndienas pastu gribam izmantot arī mēs un  pateikt paldies saviem jaukajiem kolēģiem skolotājiem par sadarbību un vienkārši par to, ka viņi ir tik jauki cilvēki, tāpēc es iegrimstu papīru un  aplokšņu kaudzē. Visgrūtāk izrādās atrast pareizos vārdus, jo negribas nevienu citēt, gribas pateikt pašai paldies par mūsu kopīgajiem darbiem un idejām.
5.a bibliotēkā uzrīko īstu jampadraci, neko ļaunu jau viņi nedara, bet viņu jautrās spēles tomēr ir skaļas, negribas gan arī pārāk dusmīgi bārties, jo klase ir mīļa un pazīstama, kopā daudz esam darījuši. Zēni arī viltīgi smaida, jo skaidri zina, ka nekāda soda jau nebūs.
Visu laiku nesaprotu, kāds gars vai varbūt pat dēmons ir atbildīgs par jucekli, kas valda uz galda, nelīdz pat kārtošana. Laikam vienkārši jānosauc par māksliniecisku nekārtību un jāliekas mierā. Tā kā veicam jau pieminēto revīziju kabinetā, stāv kaudze, kas jāpārbauda, vai grāmatas izsniegtas elektroniski vai tikai atzīmētas vecajos formulāros. Nepatīkami, bet jāizdara, lai savilktu visus punktus, bet izskatās, ka šodien līdz tam netikšu. Par piktajiem putniem  nerakstīšu, jo es pati esmu pikta uz viņiem, tik nedraudzīgi. Rīt jau pirmais pasākums, bet viņi uzgriež astes un idejas vēl tādas pusslīpētas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru