Adrese:
Jelgava, Akmeņu iela 1, LV-3004, tālrunis: 63028857, e-pasts: 4vskjelgava@gmail.com
skolas mājaslapa: www.4vsk.jelgava.lv, darba laiks: darba dienās: no 8:30-15:00, sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts.

trešdiena, 2012. gada 1. februāris

Bibliotēkā top dators


Bibliotēkā notiek rosīga Droša interneta mēneša pasākumu plānošana. Laikam jau tas mums sanāks tāds sprints mēneša garumā. Te nu ir iespējas izpausties visai mūsu mākslinieciskajai un radošajai pusei, atklātajiem un neatklātajiem talantiem , jo jāsagatavo afišas, jāuzraksta scenāriji, jāuztaisa vai jāsameklē tērpi, rekvizīti, jāveido saziņu platforma internetā, jāizdomā spēle, jāorganizē, jāzvana, jāplāno, jāinformē un vēl jā..., un jā.. ,un jā.... .

Sākam ar to, kas ir vissteidzīgākais. Ir jāuztaisa maska- dators. Bērni dzīvojas apkārt un visu laiku grib zināt, kas tas būs. Uzturam intrigu, ļaujot izteikt versijas un minējumus - spoku pils, māja, putnu barotava. Pašām sanāk smiekli par to, ka taisām datoru. Cik gan ātri bibliotēka kļūtu bagāta, ja mēs atvērtu ražotni un no parastām kartona kastēm un papīra izgatavotu īstus datorus. Tagad tikai jāatrod kāds, kuru varēsim pierunāt likt šo datoru galvā un palīdzēt mums novadīt pasākumu.

Tā kā pie mazo klašu skolēniem ciemosies arī velniņš un sargeņģelis, tad jāatrisina jautājums, kā šos mūsu draugus ģērbsim. Izrādās, ka eņģelītis var aizņemties tērpu no Ziemassvētku sniegpārsliņām, bet velniņam nāksies likt lietā savus matus un ar lakas palīdzību veidot ragus no tiem.

Pabeidzam arī sešgadnieku un 1.klašu pasākuma afišu, tā sanāk koša un acis piesaistoša. Pašām prieks par Publisher lietošanas zināšanām, kuras esam ieguvušas Virtuālajā klasē.

Pievienoju pasākuma cikla "Atklāsim digitālo pasauli kopā.. un droši" 1.nedēļas pasākuma afišu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru